FC Barcelona da imprumut un jucator la Dinamo

1092

Unul dintre mijlocasii centrali al Barcelonei ar putea fi imprumutat fie la Dinamo, fie la alta echipa din Liga 1.

„Barcelona este dispusa sa-l lase imprumut sau sa-l transfere definitiv, au avut loc prime discutii cu oficiali ai lui Dinamo, dar la meci au mai asistat si alti reprezentanti ai unor cluburi de elita din România, asa ca Ilie poate evolua oriunde in Liga 1. El este dispus sa joace si aici, vreme de un an, dar la o gruparea importanta, care sa-i asigure un salariu satisfacator”, au transmis ieri reprezentantii jucatorului care l-a inlocuit pe Xavi, simbata seara, in echipa catalana.

Ilie Sanchez, 21 de ani, a jucat in ultima jumatate de ora impotriva „ciinilor”, insa, conform informatiilor furnizate de catre agentii jucatorului, mijlocasul central ar putea fi coleg, chiar din aceasta vara, cu dinamovistii cu care s-a confruntat!

Reprezentantii pentru România ai lui Sanchez evita sa dea prea multe amanunte despre detaliile contractuale, precizind doar ca-l pot aduce si in Liga 1 pe tinarul crescut la La Masia: „Noi am luat legatura cu mai multi oameni din tara, mai sintem in contact cu ei, dar ar fi de preferat Dinamo, intrucit aici se pune accentul pe cresterea tinerilor”.

Patru operatii la calcai!
Ilie Sanchez se anunta un mare talent catalan, insa cariera i-a fost stopata de o serie de ghinioane. La numai 21 de ani, el a fost nevoit sa suporte nu mai putin de patru interventii chirurgicale la calcaiul piciorului sting pentru a-si „repara” o grava problema! „Acum nu mai am nimic, ma simt ca nou”, spunea recent Sanchez.

300.000 de euro este cota de piata a lui Sanchez, conform transfermarkt.de