FC Botosani a invins pe Corona Brasov, scor 2-1! VIDEO

1148

LPF 2013 - FC BOTOSANI - FC VASLUIFC Botosani a castigat duelul nou-promovatelor din Liga 1, contra Coronei Brasov, si a ramas neinvinsa in deplasare sezonul acesta, potrivit digisport.ro.

Miranda a deschis scorul pentru gazde, in minutul 25, cu o executie excelenta, de la aproximativ 20 de metri. Replica botosanenilor a venit abia aproape de finalul reprizei, atunci cand Hadnagy a marcat in poarta goala. Au fost singurele faze de remarcat ale primelor 45 de minute.

Vezi VIDEO rezumat!

Atacantul, care a venit de la FC Brasov, a reusit dubla in prima parte a reprizei secunde, cu un sut din careul mic si oapetii erau in grafic, mai ales ca aveau drept obiectiv victoria, dupa esecul suferit in fata Stelei etapa trecuta.

Descumpaniti total de aceasta rasturnare de situatie, brasovenii n-au mai fost capabili sa creeze nimic notabil pe teren, astfel ca partida s-a indreptat anemic spre finalul celor 90 de minute.

Cand toata lumea astepta fluierul izbavitor, Aguirre a avut sansa inscrierii unui gol important, care ar fi salvat Corona de la infrangere, dar Curileac s-a opus.