FC Brasov are un NOU antrenor: revine pentru a 5-a oara! VEZI cine este!

1046

Egalul cu FCM Baia Mare si infrangerea cu Caransebes au incins spiritele in sanul echipei FC Brasov, care si-a propus sa revina pe prima scena a fotbalului romanesc imediat dupa retrogradarea in Liga a a doua.

Tehnicianul Adrian Szabo a semnat, joi, un contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane cu gruparea de Liga a II-a FC Brasov, antrenorul considerand ca este realizabil obiectivul de revenire in prima divizie, informeaza pagina de facebook a clubului ardelean, citat de MEDIAFAX.

„Consider ca sunt dator acestui club, dat fiind ce s-a intamplat in sezonul trecut. Cred, impreuna cu jucatorii, ca promovarea este un obiectiv realizabil si cu totii ne dorim sa revenim in Liga I. Imi doresc sa obtinem o victorie concludenta la Resita, dupa un joc bun, deoarece astfel, in perioada urmatoare, lucrurile vor fi mai usor de reglat. Nu ma tem!”, a declarat Adrian Szabo.

Tehnicianul Adrian Szabo il inlocuieste la carma echipei brasovene pe Cosmin Bodea, care a demisionat. Szabo se afla la cel de-al cincilea mandat ca antrenor la FC Brasov.

Foto: romanialibera.ro