FC Copenhaga – Steaua este transmis de Digisport 1, Dolcesport 1 si ProTv. Reghecampf: Jucam la victorie!

1221

Laurentiu Reghecampf a declarat, miercuri seara, ca isi doreste victoria in meciul cu FC Copenhaga, decisiv pentru calificarea in 16-imile Ligii Europa, subliniind ca presiunea trebuie resimtita de echipa gazda.

„Am venit la Copenhaga sa castigam. Exista desigur si posibilitatea unui egal, dar vrem sa castigam. Nu ne temem de nimic, din contra, abia asteptam meciul. Mai degraba ei ar trebui sa se teama de noi. Am studiat cu atentie adversarul si am aflat totodata ca vor fi peste 30.000 de spectatori, asa ca va fi o partida dificila. Presiunea nu este foarte mare pentru noi, echipa gazda ar trebui sa simta presiunea”, a spus Reghecampf, citat de publicatia Bold.

Partida FC Copenhaga – Steaua Bucuresti, din ultima etapa a grupei E a Ligii Europa, se disputa joi, de la ora 20.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, si va fi transmisa in direct de ProTV, Digisport 1 si Dolcesport 1..

Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1.