FC Sevilla a castigat LIGA EUROPA! Blestemul se tine scai de BENFICA! VIDEO REZUMAT

1292

FC Sevilla a castigat LIGA EUROPA! Blestemul se tine scai de BENFICA!FC Sevilla a castigat Liga Europa dupa ce a triumfat la loviturile de departajare, scor 4-2, in fata portughezilor de la Benfica Lisabona, echipa de care blestemul lui Béla Guttmann din urma cu 52 de ani se tine scai.

La finalul celor 90 de minute si a celor doua reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 0-0.

Vezi VIDEO REZUMAT!

La loviturile de departajare pentru FC Sevilla au marcat Bacca, Mbia, Coke si Gameiro, in timp ce pentru Benfica au inscris Lima si Luisao. Cardozo si Rodrigo au ratat.

FC Sevilla: Beto – Coke, Pareja, Fazio, Alberto Moreno – Carrico, Mbia – Reyes (Marin ’78, Gameiro ‘104), Rakitici, Vitolo (Figueiras ‘110) – Bacca. Antrenor: Unai Emery

Benfica Lisabona: Oblak – Maxi Pereira, Luisao, Garay, Siqueira (Cardozo ’99) – Amorim – Sulejmani (Almeida ’24), Gomes, Gaitan (Cavaleiro ‘119) – Rodrigo, Lima. Antrenor: Jorge Jesus

Cartonase galbene: Fazio ’11, Moreno ’13, Coke ’98 / Siqueira ’30, Almeida ‘100

Meciul a fost arbitrat de germanul Felix Brych, ajutat de asistentii Mark Borsch si Stefan Lupp si de asistentii suplimentari Tobias Welz si Bastian Dankert. Rezerva pentru asistenti a fost germanul Thorsten Schiffner, iar rezerva pentru central a fost desemnat sarbul Milorad Mazici.

La meci au asistat 33.120 de spectatori.

Sursa: mediafax.ro