LIGA 2

FC Universitatea Craiova si CS Universitatea Craiova au fost primite in Liga a II-a!

craiovaFC Universitatea Craiova si CS Universitatea Craiova au fost primite in Liga a II-a, a anuntat presedintele clubului Gaz Metan Medias, Ioan Horoba, potrivit mediafax.ro.

Horoba a mentionat ca in acest moment sunt 25 de echipe inscrise editia 2013/2014 a Ligii a II-a.

“La Liga a II-a sunt 13 echipe in Seria I si 12 echipe in Seria a II-a. Rapidul nu m-am uitat in ce serie, dar probabil in Seria I. Universitatea lui Mititelu a fost primita in Liga a II-a prin decizia Inaltei Curti, iar cea de-a doua, CS, s-a votat si a fost acceptata in Liga a II-a, au fost doar 2-3 voturi impotriva”, a spus Ioan Horoba.

Pe de alta parte, Ioan Horoba a declarat ca in Comitetul Executiv nu s-a discutat despre propunerea privind un sistem cu 20 de echipe in Liga I:

“Liga I are 18 echipe. Nici nu s-a discutat de propunerea cu 20 de echipe in Liga I. Nu s-a spus nici macar un cuvant”.

Dupa excluderea gruparii FC Universitatea Craiova, in vara anului 2011, Adunarea Genereala a FRF a oferit, anul trecut, cate un loc in Liga a II-a atat clubului condus de Adrian Mititelu, conform unei hotarari a Curtii de Apel Bucuresti, cat si Primariei Craiova, locuri neocupate pana in prezent.

Initial, primarul Lia-Olguta Vasilescu l-a sustinut pe Mititelu in disputa sa cu FRF si in incercarea de a reinscrie echipa in Liga a II-a. Vazand ca Mititelu nu reuseste sa faca rost de banii necesari inscrierii formatiei in Liga a II-a, Primaria Craiova a decis sa formeze o alta echipa in cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Ulterior, finantatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, si-a inscris in competitie gruparea pe care o conduce.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP