FC Vaslui a fost invinsa de Steaua, scor 0-1! VIDEO

1474

1piovaccariSteaua a invins in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Vaslui, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii I, potrivit mediafax.ro.

Piovaccari a inscris unicul gol al partidei, in minutul 47, reluand mingea in plasa din cadere, dupa o centrare a lui Popa.

Vezi VIDEO rezumat!

In minutul 34, de la FC Vaslui a fost eliminat Madson, dupa ce a primit al doilea cartonas galben. De la vasluieni a fost eliminat si Cerniauskas, in minutul 73, pentru o interventie la Piovaccari, iar in minutul 86 a primit cartonasul rosu si Sanmartean, dupa ce l-a calcat pe genunchi pe acelasi Piovaccari.

FC Vaslui: Cerniauskas – Viveiros, Cordos, Celeban, Salageanu – Wilk (Lovrecici ’53), Caue (Enescu ’53) – Antal (Straton ’75), Sanmartean, Madson – Temwanjera. Antrenor: Ionut Mosteanu

Steaua: Tatarusanu – Prepelita, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Popa (Kapetanos ’68), Radut (Stanciu ’46), Tanase (Cristea ’46) – Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Cartonase galbene: Madson ’25, ’34, Salageanu ’34 / Tanase ’44, Gardos ’45, Bourceanu ’81

Cartonase rosii: Madson ’34, Cerniauskas ’73, Sanmartean ’86

Arbitri: Sebastian Coltescu (central) – Octavian Sovre, Mircea Grigoriu (asistenti) – Viorel Flueran (rezerva)

Observatori: Aron Huzu, Marcel Lica.

Inainte de inceperea partidei, s-a tinut un moment de reculegere in memoria fostului oficial al FRF si LPF, Mircea Cezar Ionescu.