FCM Tg. Mures se reuneste pe 2 iulie. Vezi cine a mai ramas la echipa!

535

FC Municipal Tirgu-Mures isi va relua pregatirile pe data de 2 iulie. Dupa efectuarea vizitei medicale, lotul va intra intr-un cantonament centralizat la Tirgu-Mures, in perioada 9-23 iulie.

Din lotul avut la dispozitie in sezonul 2011/2012, la FCM Tirgu-Mures au mai ramas deocamdata doar Balauru, Vagner, Gugu, Szilagyi, Nicu Epaminonda, Bumba, Paduretu, Astafei, Apostu si Bujor. Ceilalti jucatori fie si-au reziliat contractele, noua lor destinatie nefiind cunoscuta, fie s-au transferat la alte formatii.

De la formatia secunda a clubului au fost promovati: Kinczel Erwin, Sergiu Salaghie, Mircea Pop si Veres Zoltan. La FC Municipal va ajunge si varful de atac, Dragos Huiban, in varsta de 22 de ani, ultima data la FCM Bacau.

Dupa reunirea lotului, timp de 10 zile, aproximativ 20 de jucatori din zona Ardeal-ului si de la FCM 2 vor participa la un trial, in urma caruia vor fi selectati mai multi jucatori.

Referitor la conducerea tehnica, clubul poarta inca negocieri, discutiile urmand sa fie finalizate in perioada urmatoare.

Campionatul Ligii a II-a va incepe pe 18 august, FC Municipal urmand sa faca parte din seria a II-a.