FIFA nu vrea sa includa golul lui Ibrahimovic pe lista cu cele mai frumoase reusite din 2012

719

Executia senzationala a lui Ibrahimovic din meciul cu Anglia nu va putea fi supusa la vot pentru cel mai frumos gol al anului 2012. Anuntul a fost facut de FIFA, care sustine ca suedezul a marcat dupa ce s-a dat startul la vot pentru acest premiu.

Ghinionul lui Ibrahimovic este ca a inscris la doar cateva ore dupa ce FIFA daduse startul la vot pentru cele mai frumoase reusite ale anului. Oficialii forului international sustin ca cei 10 nominalizati pentru acest premiu au apucat deja sa stranga voturi pana la golul lui Ibrahimovic, astfel ca FIFA nu-l poate nominaliza.

Totusi, Zlatan Ibrahimovic are ocazia sa castige trofeul „Ferenc Puskas” la editia din anul urmator. FIFA spune ca expertii sai il vor lua in considerare pentru golul anului 2013.

Cei 10 nominalizati pentru cel mai frumos gol al anului 2012 sunt Hatem Ben Arfa, Gaston Maella, Radamel Falcao, Olivia Jimenez, Lionel Messi, Moussa Sow, Miroslav Stoch, Emmanuel Agyemang-Badu, Eric Hassli si Neymar. Castigatorul va fi anuntat pe 7 ianuarie, in cadrul galei in care se va decerna Balonul de Aur.