Finantatorul Marian Diaconescu si-a dat demisia de la Farul Constanta

911

Marian Diaconescu si-a dat demisia de la Farul. Intr-o conferinta de presa organizata astazi, unul dintre finantatorii echipei constantene isi motiveaza plecarea prin „lipsa mea de experienta in ceea ce priveste conducerea unui club de fotbal si-a spus cuvantul”. Diaconescu a renuntat la Farul din cauza situatiei echipei, dar si influentat de parerea suporterilor.„Nu pot, nu mai rezist. Sambata, ma duc acasa, ma inchid in casa si mai ies de abia luni. Mi-e rusine sa mai ies din casa. Nu pot, nu sunt omul facut sa stau sa ma leg de o functie. In niciun fel nu voi mai fi legat de clubul Farul. Sunt farist, voi veni in tribuna la meciuri atunci cand pot, alaturi de suporteri.

Am decis sa-mi dau demisia pentru ca este un moment foarte delicat al clubului. Eu am fost conducatorul in toata aceasta perioada, nu s-a luat nicio decizie in club de care eu sa nu stiu. Echipa este pe ultimul loc si atunci este normal sa plec, fiind si principalul vinovat. Speranta este sa vina cineva care sa duca echipa sus. Am avut o discutie cu domnul Nedelcu, ne despartim amiabil. Eu stiu cate eforturi s-au facut ca aceasta echipa sa ramana in viata, indiferent de ce spun cei care-l contesta. Lipsa mea de experienta in ceea ce priveste conducerea unui club de fotbal si-a spus cuvantul in final. Pe langa lucrurile rele de acum, au fost si lucruri bune facute la FC Farul in ultimii doi ani si jumatate.

Principalul obiectiv al meu la FC Farul a fost sa ramanem in viata. Acum este o alta situatie, fata de ceea ce am preluat acum doi ani si jumatate. Pana joi o sa achit o parte din salarii, tot lotul va ramane cu 30 de zile intarziere la salarii. Situatia echipei m-a facut sa iau decizia asta, fiind influientat si de parerea suporterilor. Ei au fost langa mine mereu si in acele situatii mult mai grave iar acum au cerut sa plece cineva. Am venit din randul lor si daca ei mi-au cerut asta, trebuie sa plec. Cred ca legat de partea financiara, am facut lucruri bune la FC Farul si trebuie sa vina cineva cu mai multa experienta pe partea sportiva. Mai sunt doua etape, sper ca echipa sa-si revina.”, a declarat, citat de fcfarul.ro, Marian Diaconescu.