Fiul unui celebru international croat VA JUCA IN ROMANIA!

772

antonio-asanovicBaiatul fostului international al Iugoslaviei si, ulterior, Croatiei, Aliosa Asanovici, Antonio (21 de ani), a semnat un contract pe sase luni cu ocupanta penultimului loc din Liga I, CS Turnu Severin, informeaza site-ul oficial al gruparii mehedintene.

Antonio Asanovici a jucat pentru Hajduk Split, dar a cerut clubului croat sa devina jucator liber.

„Numele de Asanovici este o povara pentru mine, dar visul meu este sa ajung sa joc la AC Milan sau Manchester City. Vreau sa fac jocuri bune, sa ajung in echipa nationala a Croatiei”, a spus, pentru site-ul oficial al gruparii mehedintene, Antonio Asanovici.

Antonio a venit la Drobeta Turnu Severin insotit de tatal sau Aliosa. In prezent, fostul international croat este antrenor secund la Lokomotiv Moscova, unde este asistentul fostului selectioner croat, Slaven Bilici.

Aliosa Asanovici a jucat la Hajduk Split, Metz, Cannes, Montpellier, Real Valladolid, Derby County, Napoli, Panathinaikos Atena, Austria Viena pi Sydney United.

Pentru nationala Iugoslaviei, fostul mijlocas, a evoluat in trei meciuri, in perioada 1987-1988, iar pentru Croatia a jucat de 62 de ori si a inscris trei goluri. Alaturi de nationala Croatiei, Aliosa Asanovici a castigat medalia de bronz la Cupa Mondiala din 1998.