Florian Walter vrea sa plece de la Petrolul Ploiesti!

1113

textdima12.Primarul orasului Ploiesti, Iulian Badescu, s-a aratat „ingrijorat” fata de informatiile vehiculate in presa locala legate de o posibila retragere a lui Florian Walter de la Petrolul Ploiesti si l-a invitat la o discutie lamuritoare, impreuna cu cel de-al doilea actionar, Daniel Capra.

 

Primarul municipiului Ploiesti, domnul Iulian Badescu, ingrijorat de ultimele informatii vehiculate in presa cu privire la situatia de la clubul FC Petrolul, i-a invitat la o discutie lamuritoare pe reprezentantii clubului, Daniel Capra si Florian Walter, miercuri, 30 ianuarie 2013, la ora 11.00 la sediul primariei. Reamintim ploiestenilor ca meciurile de pe teren propriu ale clubului FC Petrolul se desfasoara pe stadionul Ilie Oana, stadion aflat in patrimoniul municipiului Ploiesti. Numele echipei si palmaresul acesteia sunt detinute tot de municipiul Ploiesti. De asemenea, Consiliul Local a decis premierea echipei de fotbal la finalul campionatului in functie de rezultatele obtinute. Astfel FC Petrolul poate obtine pana la 3 milioane de euro daca va castiga Cupa Romaniei si se va clasa in primele 5 echipe din Liga I de fotbal„, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

 

Edilul a declarat ca nu isi poate permite sa pericliteze imaginea clubului ploiestean. „Nu ne putem permite, in conditiile in care ploiestenii au facut atat de multe sacrificii pentru acest club in ultimii ani, sa periclitam imaginea unui adevarat simbol al Ploiestiului. E datoria noastra fata de generatia lui Mircea Dridea, fata de suporterii minunati ai Petrolului si fata de copiii nostri”, a declarat Iulian Badescu.

Florian Walter intentioneaza sa se retraga din actionariatul FC Petroul dupa ce a intrat in atentia procuroriilor DIICOT Cluj, care il cerceteaza pentru transferarea cu titlu gratuit a mai multor fotbalisti de la Universitatea Cluj la Petrolul Ploiesti, vara trecuta.