Florin Bratu, coordonator al Departamentului de Scouting al FC DINAMO! VIDEO

1043

dnacFlorin Bratu a fost numit in functia de coordonator al Departamentului de Scouting al FC Dinamo Bucuresti. Anuntul a fost facut de Ionut Negoita, intr-o conferinta de presa. 

IONUT NEGOITA:

“Florin Bratu se alatura echipei noastre, devenind coordonatorul departamentului de scouting. Este un departament foarte important pentru Dinamo, pentru dezvoltarea clubului. Dinamo se bazeaza si se va baza din ce in ce mai mult pe tineri de perspectiva. Suntem a doua echipa ca si medie de varsta, e o varianta indrazneata. Acest departament a avut si va avea un rol foarte important in proiectul nostru. La echipa a doua avem foarte multi jucatori talentati, vom imbunatati acest departament”

IONEL DANCIULESCU:

“Ma bucur foarte mult ca Florin Bratu face parte din noul Dinamo. E un transfer important pentru clubul nostru. Toti stiu ce a facut Bratu pentru Dinamo, e un om care arde pentru Dinamo. Vom incerca impreuna sa descoperim tinere talente, poate vom gasi un nou Parcalab, Augustin sau Hildan. Toti vom fi pe aceeasi linie, suntem o familie, nu e nimeni sef”

FLORIN BRATU: 

„Sunt foarte bucuros ca am ajuns la clubul la care m-am simtit cel mai bine in cariera mea. Ii mulțumesc domnului Negoita, le multumesc celor din conducere ca s-au gandit la mine. Vreau sa impartasesc din cunostintele mele de fotbalist si noilor jucatori, cel mai important este sa ai entuziasm. Departamentul de scouting este foarte important la Dinamo, trebuie sa fim atenti la ceea ce vom face. Va fi destula alergatura, cu deplasari in tara, dar vom face tot ce depinde de noi ca totul sa mearga bine. Pentru mine este o provocare, sunt foarte bucuros ca m-am intors acasa. E o noua meserie pentru mine, suntem la inceput de drum, nu avem pretentia ca le stim pe toate, dar vom avea timp sa le invatam”

)
Sursa: fcdinamo.ro