Florin Soava a rezistat doar trei etape in Liga 3. Ultimul rezultat: 0 la 1 cu FC Scolar Resita

1006

Doar trei etape a rezistat Florin Soava în postura de antrenor-jucator la CS Apa Craiova, cea mai bine pozitionata echipa a Baniei în ierarhia fotbalului romanesc. Desi rezultatele au lipsit, „hidrologii” avand trei esecuri în tot atatea jocuri, fostul international nu a fost demis de conducerea clubului, ci chiar el si-a prezentat demisia, plecand cu secundul Dragos Bon.

Principalul motiv ar fi ca Soava nu a fost trecut manager general, nerecunoscandu-i-se meritele de fi resuscitat echipa dupa plecarea lui Victor Naicu la FC Podari alaturi de mai multi jucatori importanti. „Am vrut sa particip la resuscitarea fotbalului craiovean si nu regret ca m-am implicat, dar eu si conducatorii echipei nu vedem la fel fenomenul. Am alte aspiratii, am alte principii, nu voi reveni asupra deciziei” a declarat Soava.

De partea cealalta, presedintele clubului, Dorel Grigore, spune ca motivul despartirii este strict financiar. „Noi nu i-am putut satisface pretentiile lui Florin Soava, nu am rezolvat problema fondurilor, asa ca era firesc sa plece. Încercam sa rezistam cum putem, sa facem rost de bani de la diversi sponsori, fiindca nu mai mizam de ceva timp pe sustinerea Companiei de Apa. Pana la meciul cu Giarmata ma voi ocupa eu de echipa si voi mai gasi pe cineva sa ma ajute, apoi fiindca avem o pauza de doua saptamani, vom încerca sa aducem un alt antrenor, desi nu va fi usor tinand cont de lipsurile financiare” a spus Grigore.

Sursa: Cosmin STAICU / Liga2.ro