Florin Tene este noul antrenor cu portarii la Steaua!

1434

florinFostul international Florin Tene este noul antrenor cu portarii la Steaua Bucuresti, a anuntat site-ul oficial al campioanei Romaniei.

„Sunt onorat sa am sansa de a lucra pentru Steaua si sper din tot sufletul sa reusesc sa obtin si titlul in acest an aici. Orice antrenor isi doreste sa lucreze in cadrul unui staf atat de profesionist si cu jucatori de mare valoare. Sper ca la debutul ca antrenor al Stelei sa obtin Supercupa Romaniei, asa cum am facut-o si ca jucator, in 1998”, a declarat Tene.

Florin Tene, care a imbracat tricoul ros-albastru in sezonul 1998-1999, in care a adunat 13 meciuri ca titular, a efectuat deja primul antrenament cu portarii Ciprian Tatarusanu, Valentin Cojocaru si Florin Nita, la baza de pregatire St. George’s Park din Anglia.

Alexandru Florin Tene s-a nascut la 10 noiembrie 1968 si a debutat in fotbal ca portar al formatiei Dinamo Bucuresti. De-a lungul carierei a mai jucat in Liga I pentru Gloria Bistrita, Rapid Bucuresti, Rocar Bucuresti sau FC Arges, precum si in campionatul Turciei, pentru Karabukspor. Cu Steaua a castigat Cupa Romaniei in 1999 si Supercupa in 1998. Ca si antrenor, a trecut pe la CS Otopeni, Sportul Studentesc, Petrolul Ploiesti, Rapid Bucuresti si Dinamo Bucuresti, fiind unul dintre putinii jucatori care au evoluat la cele trei rivale bucurestene si care au si antrenat in Ghencea, Stefan cel Mare si Giulesti.

Sursa: mediafax.ro