Forma fizica de EXCEPTIE fara sa parasesti casa. In doar 4 pasi

2335

In parc e prea frig sa alergi iar drumul pana la sala devine chinuitor. Ce faci atunci?

Odata cu apropierea iernii este din ce in ce mai neplacut sa mergi la sala – risti si o raceala dupa antrenament cand iesi in frigul de afara. Cum sa faci atunci pentru a fi intr-o forma fizica de invidiat chiar si pe timpul iernii?

Solutia este sa aduci sala la tine acasa! Iata ce ai putea sa-ti cumperi in perioada urmatoare

BENZI DE ALERGAT

Daca vrei sa eviti sa pui vreun kilogram pe tine de sarbatori, o banda de alergat este ‘must have’ acasa. Gasesti pentru orice ‘buget’ acum. Chiar daca vrei una puternica, una cu 24 de programe prestabilite, sau una mai confortabila ca pret inainte de perioada cadourilor, exista multe variante.

Astfel, te poti asigura ca iti menti sau imbunatatesti forma fizica in aceasta perioada fara sa parasesti casa!

APARATE MULTIFUNCTIONALE

Daca vrei si sa pui masa musculara, un aparat multifunctional este alegerea perfecta. Exista si varianta in caz ca vrei sa faci un circuit – un aparat multifunctional cu 4 posturi de antrenament. Daca vrei sa-ti pastrezi forma actuala, fara sa exagerezi cu antrenamentele, exista si varianta asta. Nu in ultimul rand, „Puteti lucra la fel de multe grupe de muschi ca la o sala de fitness” cuHMS Tytan 10.

HALTERE

Multi dintre cei care merg la sala adora sa ridice greutati. Poti face asta si la tine acasa! Gasesti si o bara mica, una mare, si una cu extensoare care ajuta la antrenamentul bratelor, picioarelor si abdomenului.

BICICLETE FITNESS

Unul dintre exercitiile preferate de cei care merg la sala este bicicleta. Poti alege una mecanica, simpla, sau una orizontala magnetica pentru cardio. Nu uitam de bicicleta eliptica cu 12 programe pentru antrenament.