Fotbalul din Europa intra in carantina… oricum in Romania nu se juca nimic

  1406

  Singurele competitii fotbalistice cu care se mai delectau romanii au fost suspendate de UEFA care a anuntat ca din cauza coronavirusului nu se mai pot organiza partide deChampions League și Europa League.

  Extragerile pentru următoarele runde ale competițiilor, programate pe 20 martie, au fost și ele amânate.

  Forul european a anunțat că va comunica în timp util deciziile viitoare în ceea ce privește programarea meciurilor amânate.

  UEFA a invitat reprezentanți de la toate cele 55 de asociații membre la o întâlnire marțea viitoare, pentru a discuta măsurile care trebuie luate în contextul pandemiei de coronavirus. Desfășurarea EURO 2020 va fi discutată la această întâlnire.

  Peste 125.000 de oameni au fost diagnosticați cu coronavirus în 118 țări din toată lumea, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății. În România au fost testate pozitiv cu coronavirus 70 de persoane.

  Actualul sezon din Premier League a fost suspendat până pe 3 aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus, aceasta fiind ultima ligă de top din Europa care în care organizatorii iau această decizie. Până acum, prima ligă din Spania, Italia, Portugalia, Olanda și Irlanda a fost suspendată, iar meciurile din Bundesliga și Ligue 1 se joacă fără spectatori, informează The Independent.

  Jucătorii echipei Chelsea Londra sunt izolați, după ce fotbalistul Hudson Odoi a fost testat pozitiv cu coronavirus, însă și jucători sau angajați ai mai multor cluburi, printre care Manchester City, Everton, Leicester City sau Bournemouth, sunt izolați dupa ce au prezentat sau au luat contact cu persoane care prezintă simptome.

  Totodată, antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, a fost diagnosticat cu coronavirus. 

  Champions League

  Bayern Munich v Chelsea (3-0)Barcelona v Napoli (1-1)Man City v Real Madrid (2-1)Juventus v Lyon (0-1)

  Europa League

  Bayer Leverkusen v Rangers (3-1)Getafe v Inter MilanȘahtior Donețk v Wolfsburg (2-1)Wolverhampton v Olympiakos (1-1)FC Basel v Eintracht Frankfurt (3-0)FC Copenhagen v Istanbul Basaksehir (0-1)Manchester United v LASK (5-0)Roma v Sevilla