FOTO Bugatti a stabilit urmasul lui Veyron: 1400 CP si un look de ucide!

1289

Versiunea de serie a lui Bugatti Galibier va dezvolta aproximativ 1.400 CP, spun americanii de la Car&Driver. La nivel de declaraţii oficiale, modelul va dezvolta „peste 1.000 CP”, scrie automarket.ro. Bugatti Galibier promite să devină modelul suprem al constructorului din Molsheim. Potrivit americanilor de la Car&Driver, versiunea de serie va dezvolta 1.400 CP.

Declaraţiile oficiale susţin doar că va fi cel mai rapid model din segment şi că va dezvolta „peste 1.000 CP”, ceea ce nu ar exclude nimic din afirmaţiile americanilor.

Performanţele lui Galibier vor fi asigurate de un motor cu 16 cilindri, care ar putea fi supraalimentat în aceeaşi manieră ca şi propulsorul lui Veyron, respectiv cu patru turbocompresoare. Fiind vorba de o marcă pentru excentrici, Galibier ar putea păstra ideea celor opt ţevi de evacuare prezentată pe conceptul 16 C Galibier expus la Molsheim în septembrie 2009.

Conform automarket.ro, Bugatti Galibier promite să devină modelul suprem al constructorului din Molsheim. Potrivit americanilor de la Car&Driver, versiunea de serie va dezvolta 1.400 CP. Declaraţiile oficiale susţin doar că va fi cel mai rapid model din segment şi că va dezvolta „peste 1.000 CP”, ceea ce nu ar exclude nimic din afirmaţiile americanilor.

Performanţele lui Galibier vor fi asigurate de un motor cu 16 cilindri, care ar putea fi supraalimentat în aceeaşi manieră ca şi propulsorul lui Veyron, respectiv cu patru turbocompresoare. Fiind vorba de o marcă pentru excentrici, Galibier ar putea păstra ideea celor opt ţevi de evacuare prezentată pe conceptul 16 C Galibier expus la Molsheim în septembrie 2009.Noul model al celor de la Bugatti promite să prezinte ”idei inovatoare care sunt o premieră în industria auto ca un întreg”, spune Durheimer.

În prezent, modelul este conceptul ca un vehicul propulsat exclusiv de un motor cu ardere internă, fiind exclusă posibilitatea unui tren de propulsie hibrid.