LIGA 1

FOTO | Colegii lui de la Steaua au masini de FITE, dar el si-a cumparat ASTA. Cum a fost fotografiat Fernando Varela, dupa RUSINEA cu Dinamo

Stelistul Varela are un mod unic de a se relaxa.

Capitanul Stelei, Fernando Varela, si-a revenit dupa rusinea de duminica, cand a marcat un autogol de toata frumusetea. El a iesit la plimbare cu sotia, dar nu oricum ci…motorizat!

Varela a facut-o lata duminica la meciul cu Dinamo, cand a reusit sa se faca de rusine sutand in propria poarta. Suparat de gafa facuta, capitanul Stelei a zacut cateva zile in casa, pana ce s-a simtit suficient de bine ca sa iasa afara.

Portughezul si-a luat sotia, a lasat copiii cu bona si a iesit la iarba verde, intr-un parc din nordul Capitalei. Numai ca fotbalistul se resimtea dupa alergatura din weekend, asa ca a apelat la un „ajutor”

 Calare pe skateboard

Varela a lasat pe toata lumea cu gura cascata atunci cand a aparut calare pe un gadget…neobisnuit! Era vorba de un skateboard electric, care l-a dus pe capitanul Stelei, de la masina pe aleile parcului, in timp ce sotia abia reusea sa tina pasul dupa el!

Varela s-a relaxat, a „valsat” putin pe obiectul-minune care nu l-a lasat sa depuna nici un pic de efort, iar apoi s-a intors destins, acasa.

SURSA

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP