FOTO | Cum arata femeia cu care si-a inselat Romeo Surdu sotia. ”Ii dau libertate sotului meu sa se afiseze cu noua achizitie”

2586

Scandalul dintre sotii Surdu ia amploare.

DREPT LA REPLICA | Romeo Surdu a dorit sa aiba un drept la replica dupa aparitia acestui articol. Capitanul lui Milsami Orhei a tinut sa sublinieze faptul ca declaratiile fostei sale sotii au fost facute cu mai multe zile dupa ce intre ei a fost pronuntat divortul de comun acord. In acest scop ne-a furnizat o copie a certificatului de divort. Redam integral comunicatul fotbalistului:

”In primul rand vreau sa va spun ca suntem divortati de comun acord. Ce a declarat fosta doamna Surdu a fost cu mult timp dupa divort (uitati-va la date), cuvinte de frustrare si aruncate la suparare. Ce a fost intre noi odata s-a stins de mult timp. Daris este iubirea vietii mele. Fac si voi face tot ce imi sta in putere sa nu-i lipseasca absolut nimic baiatului meu.

Eu sunt un om serios, nu s-a auzit niciodata nimic rau de mine si nici nu o sa se auda pentru ca sunt un om calculat. Acum sunt o persoana libera. Am dreptul si ma pot afisa cu cine doresc. Am tot dreptul din lume sa imi refac viata. Nu am vrut sa vorbesc pe tema asta, e viata mea personala, dar sunt obligat sa imi apar munca pe care am depus-o in tot acest timp. Cei care ma cunosc stiu ca sunt un om de cuvant, serios si asa voi fi mereu”

Declaratiile de pe Facebook ale fostei doamne Surdu au fost facute pe 1 iunie 2015, iar divortul dintre cei doi a fost facut, asa cum se vede in documentul de mai sus, pe 21 aprilie 2015.

STIREA INITIALA | Informatia ca Romeo Surdu va divorta de sotia sa, Diana, dupa o casnicie care a dura 12 ani a aparut in vara acestui an. Fotbalistul a fost anuntat de intentiile sotiei pe Facebook, printr-o postare dura a acesteia. ”Datorita infidelitatii sotului meu din octombrie 2014, am hotarat sa divortam!! Prin acest mesaj ii dau libertate de a se afisa cu noua ”achitizie” fara sa mai posteze in familist si ii doresc mult succes!! Ii multumesc pentru cei 12 ani petrecuti impreuna!!!”, spunea sotia acestuia.

In toata aceasta perioada, Romeo Surdu a evitat sa se afiseze alaturi de cea cu care sotia l-a acuzat ca a inselat-o, insa in ultimele zile fotbalistul lui Milsami Orhei a postat fotografii cu noua cucerire cu care, din cate se pare, a ajuns la un an de relatie. Din cate se pare, tanara este moldoveanca si s-a cunoscut cu fotbalistul in perioada de dupa transferul acestuia la Orhei.

Romeo Surdu, alaturi de noua sa iubita

Diana, sotia lui Romeo Surdu

foto: facebook

sursa: prosport.ro