LIGA 1

FOTO + VIDEO Primii in liga I, primii si la petreceri: fotbalistii Stelei s-au imbatat crita si au vomitat in taxi!

Paparazzii CanCan i-au surprins pe jucatorii lui Laurentiu Reghecampf an ipostaze socante. Stefan Nikolici, Gabi Matei, Novak Martinovici si Mihai Costea au iesit antr-un club din Bucuresti sambata noapte si au plecat acasa abia spre dimineata. Acestia au parasit localul beti, iar muntenegreanul si fundasul dreapta au vomitat an taxiurile cu care plecau acasa.

Nikolici chiar fusese pus in garda in urma cu o saptamana de Gigi Becali: “I-am spus ca nu mai am nevoie de un atacant, ci de unul care sa fie rezerva sa. El la 28 de ani va fi mai bun ca Mario Gomez daca se tine de fotbal si nu mai bea”, spunea patronul Stelei la anceputul lunii.

“Eu sînt la Snagov, nu ştiam absolut nimic. Am văzut la televizor acum ce s-a întîmplat. E normal ca Nikolici să aibă picioarele un pic amorţite de la antrenamentele dure pe care le facemm, am avut şi sîmbătă dimineaţă unul. Probabil de la doping a vomitat, a băut prea multă apă.

Nu este ok ce s-a întîmplat, nu sînt de acord cu astfel de lucruri. Eu mereu vorbesc cu ei să fie atenţi la ce fac în timpul lor liber. Nu e normal să vedem astfel de imagini. Trebuie să vorbim cu ei să vedem ce spun. Nu ştiu ce au băut şi nu trebuie să căutam vina la altcineva.

Sînt profesionişti, cîştigă foarte mulţi bani şi ei sînt responsabili pentru ce fac. Eu i-am rugat să se distreze cu măsură. Erau în timpul liber, dar probabil vor plăti o amendă, patronul va decide. Aşa cum nu am luat măsuri pe linie sportivă cu Tănase şi Chipciu, pentru că erau în timpul lor liber, aşa vom face şi acum. Îmi pare rău, pentru că eu ţin la aceşti jucători, mai ales la Gabi Matei. Ce? Urmează poze cu Martinovici şi Mihai Costea? Pe Martinovici nu l-am văzut niciodată cu o bere”, a spus Laurenţiu Reghecampf la televiziunea sportro.

Click aici pentru VIDEO cu jucatorii beti!

Sursa: Gsp.ro

Foto: Can Can

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP