FOTO | WOW, cum arata NOUA IUBITA a lui Cristiano Ronaldo

1624

Ronaldo are o noua iubita.

La cate zile dupa ce spunea ca are multe pretendente si le testeaza pe toate inainte sa aleaga, Cristiano Ronaldo s-a afisat impreuna cu fiica lui Jorge Mendes, agentul care l-a transformat in cel mai scump jucator din istorie.

Potrivit presei din Portugalia, Ronaldo si Marisa sunt de nedespartit in ultima perioada, iar aceasta l-a insotit chiar si la lansarea filmului sa oficial saptamana trecuta. Nimeni nu a banuit nimic deoarece aceasta este fiica lui Mendes, agentul si prietenul bun al lui Ronaldo. Vara trecuta, Ronaldo i-a daruit lui Mendes o insula din Grecia drept cadou pentru nunta.

cats

Marisa are 24 de ani, cu 6 mai putini decat Ronaldo. Tatal ei are sub contract nume uriase, pe langa Ronaldo. Doar vara trecuta a negociat transferuri pentru James Rodirguez, Angel Di Maria, Diego Costa si Mangala. Mendes mai e impresarul lui Falcao sau al lui Jose Mourinho si a realizat mutari in valoare de peste 700 de milioane de euro in cariera sa. Vara trecuta a luat 45 de milioane de euro din mutarile sale.

sursa: sport.ro