FRF face apel disperat catre fani inainte de meciul Romania – Turcia!

852

1romaniaFederatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat ca jucatorii si staful tehnic fac un apel catre fani pentru a merge, marti, pe Arena Nationala, sa sustina prima reprezentativa, potrivit mediafax.ro.

„Din pacate, biletele pentru decisivul joc de maine (n.r. – marti), de la ora 21.00, pe Arena Nationala, contra Turciei, nu s-au epuizat. Dimpotriva, pana in momentul de fata nu au fost achizitionate decat aproximativ 15.000 de bilete, iar jucatorii si componentii staff-ului tehnic al echipei noastre nationale fac un nou apel catre suporterii tricolorilor, care si-au incurajat atat de frumos favoritii in jocul cu Ungaria, sa vina la stadion, maine (n.r. – marti), in numar cel putin la fel de mare. Vineri, internationalii romani i-au simtit pe fani alaturi de ei si stiu ca impreuna vom putea face, pe 10 septembrie, pasul decisiv catre play-off”, se arata in comunicatul postat pe frf.ro.

FRF precizeaza ca astazi casele de bilete ale Arenei Nationale (Bulevardele Basarabia si Pierre de Coubertin, precum si strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise intre orele 11.00-19.00. Marti, in ziua meciului, casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si cele din strada Maior Ion Coravu vor fi deschise de la ora 11.00 pana la ora 19.00, iar cele din Bulevardul Basarabia intre orele 11.00-17.00. In plus, in intervalul orar 11.00-19.00, bilete vor putea fi achizitionate si de la Receptia Casei Fotbalului, intrarea facandu-se doar prin strada Sergent Vasile Serbanica. Sunt disponibile bilete la toate categoriile de preturi (20, 40, 80, 160, 400, 600 si 800 de lei).

„Va asteptam la Arena Nationala, multumindu-va pentru atmosfera creata la meciul contra Ungariei si pentru modul in care ii veti purta pe tricolori spre victorie si maine seara!”, mai scrie FRF pe site-ul oficial.