FRF nu vrea sa puna in aplicare decizia Curtii de Apel în cazul litigiului cu Craiova

1018

Chiar daca Universitatea Craiova a primit castig de cauza din partea Curtii de Apel Bucuresti privind dezafilierea dictata in urma cu un an de FRF si ar fi trebuit sa fie reprimita in liga a II-a, forul suprem al fotbalului romanesc anunta ca nu va modifica absolut deloc situatia actuala.

Intr-un comunicat remis pe site-ul oficial, federalii ii transmit lui Adrian Mititelu ca nimic din ceea ce doreste nu va fi pus in aplicare decat dupa o eventuala decizie favorabila din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Imediat, a aparut si prima reactie a Universitatii Craiova, exprimata de vicepresedintele Vlad Rosca. Acesta spune ca decizia Curtii de Apel este executorie si ca prin intarzierea aplicarii ei FRF nu cauta altceva decat sa mai tina gruparea olteana in afara competitiei inca un an.

1. Am castigat un proces, decizia este executorie, prin care FRF este OBLIGATA sa ne repuna in situatia anterioara excluderii. Inca o data, ESTE O OBLIGATIE PRIN LEGE! NU UN MOFT SAU O FAVOARE!!! Cum o fac, nu stiu, insa toata lumea doreste ca echipa sa joace! Dar pentru asta, trebuie ca FRF sa respecte decizia CAB si sa gaseasca o solutie! Ori ei ce fac?! Ne dau un comunicat in seara asta pe siteul frf in care spun ca nu vor discuta nimic! Ori nu poti sa furi o masina, esti dovedit ca ai furat-o in justitie si sa dai doar schimbatorul de viteze inapoi!!! Pe care si ala il dai din gura, pe la tv, nu si pe hartie!!! De ce? Ca sa mai intoxice lumea, dar oficial nu ne-au trimis nicio adresa, nimic! CUM POT SA REFUZ CEVA CE NU MI S-A OFERIT?! Si mi s-a conferit printr-o sentinta judecatoreasca? Mai mult, dau comunicate in care sfideaza atat clubul, cat si decizia CAB! Ei sunt prinsi ca au furat si tot ei o fac pe-a legiuitorii?! Mai lipseste sa ne cerem si scuze ca am fost exclusi si ca am castigat la CAB, ca sa fie ei multumiti sau cum ?!?
Aici nu discutam de ce vrea x, y sau z, ci de o HOTARARE JUDECATOREASCA! Cert este un singur lucru: daca nu o vor pune in aplicare, isi fac viata infinit mai grea si-si mai atarna un streang de gat.

2. Sandu Boc bate campii cu gratie. Noi castigam pe legi, ei vorbesc in continuare de regulamente. Pai tu nu ma repui in drepturi si ma ameninti ca ma duc in judet? Pe ce motiv sa intru eu de la judet cand tu nu respecti o sentinta judecatoreasca EXECUTORIE?! Ei stiu foarte bine lucrul asta, insa de dragul diversiunilor, arunca fel si fel de prostii pe piata! Baietii astia se cred mai destepti decat instantele civile! Si au in continuare impresia ca ne judecam la comisia lui Mitica!

Un lucru este cert: FRF asteapta motivarea sentintei si se folosesc de tertipul asta ca nu a fost comunicata motivarea ca sa nu puna in executare decizia luata de CAB. Si dupa ce o vor primi, vor face si recurs.

Dar ce e trist si grav este ca, cu fiecare zi in care noi nu suntem repusi in situatia anterioara excluderii, va fi si mai greu sa avem timp sa intram in competitie anul asta. Si de suferit va suferi toata lumea: moral suporterii si clubul, iar material FRF.