FRF-ul decide în 1 iunie dacă se dă baraj pentru promovarea în liga 1

906

Şedinţa de sambata a Comitetului Executiv FRF a lăsat lucrurile în coadă de peşte în ceea ce priveşte situaţia locului rămas liber în Liga I după ce Timişoara şi-a retras dosarul de licenţiere.

În conferinţa de presă care a urmat după terminarea şedinţei, Mircea Sandu a anunţat că o decizie se va lua într-o altă şedinţă a Comitetului Executiv, care se va disputa pe 1 iunie!

Liga 1 în 17 echipe?

Mai mult, preşedintele federaţiei a lăsat de înţeles că el nu este de acord cu un baraj pentru ocuparea acelui loc rămas liber şi, din punctul lui de vedere, ar fi mai bine dacă nu s-ar mai ocupa şi s-ar juca noul sezon al Ligii I cu 17 echipe!

În regulamentul nostru nu mai este prevăzut vreun articol care să stipuleze existenţa unui meci de baraj în astfel de cazuri. La 1 iunie va avea loc un nou Comitet Executiv în care se va analiza acest caz. Personal sunt împotriva revenirii la acel articol, pentru că dă loc la multe interpretări. Rămânem cu 17 echipe? Asta este. Sunt multe solicitări de la cluburi care doresc scăderea numărului de echipe, nu doar la Liga I, ci şi la ligile II şi III.„, a spus Mircea Sandu.

Interesant de remarcat că Mircea Sandu s-a „spălat pe mâini” în privinţa unei decizii în cazul locului rămas liber, anunţând că el nu va participa la şedinţa din 1 iunie, deoarece este plecat din ţară!

sursa: liga2.ro