Froch si-a anuntat programul luptelor. Bute e pe lista!

944

Pugilistul englez Carl Froch (35 de ani) a facut public programul luptelor pe care si le doreste in anul 2013, iar „hat-trick”-ul de batalii in care va fi implicat „Leul din Nottingham” va fi transmis in Anglia doar in sistem pay-per-view, de catre Sky Sports.

Dupa ce a iesit cu bine din cea mai solicitanta perioada a carierei sale, englezul nu se multumeste cu titulatura de „cel mai bun boxeur al Marii Britanii”, urmând a provoca la lupta trei adversari de mare calibru. Printre acestia, Lucian Bute, cel pe care l-a invins pe teren propriu fara drept de apel, in luna mai.

In afara de Bute, agentii lui Froch au luat legatura si cu impresarii lui Andre Ward si Mikkel Kessler, cu care englezul vrea sa isi imparta pumni incepând cu luna martie a anului viitor.

Cel mai important meci din aceasta trilogie programata de Froch este revansa cu Kessler, care va avea loc la Nottingham, pe stadionul echipei de fotbal din localitate. Totodata, Froch isi va apara pe data de 17 noiembrie centura la „supermijlocie”, pe care va incerca sa i-o fure americanul Yusuf Mack. Froch l-a „radiografiat” deja pe viitorul sau adversar:

„Este mult mai rapid si mai bun decât ar crede unii. Desigur, voi face treaba cum trebuie, fiind o miza atât de mare, dar asta fac de fiecare data, este pur si simplu in ADN-ul meu. Singura data când am slabit ritmul am avut mari probleme in ring, asa ca am invatat ca nu poti face nimic cu jumatati de masura. Poti suferi surprize neplacute, iar eu vreau sa ma tin departe de asa ceva”.

Totodata, Froch va lupta la Bucuresti contra lui Lucian Bute, in fata a peste 20.000 de fani români care ii vor face englezului viata un infern. Dupa aceea, britanicul se va deplasa in Danemarca, pentru revansa mult asteptata in fata lui Mikkel Kessler.

„Voi intâlni un luptator ciudat, dar care are clasa mondiala. Sigur, la ultima noastra intâlnire eu nu am fost la cel mai inalt nivel. Dar daca voi reusi sa repet prestatia din meciul cu Bute, sunt sigur ca pot obtine revansa. Nu am vrut sa-mi inchei cariera dupa infrângerea cu Ward si chiar daca unii sugereaza ca ar fi mai bine sa plec acum, eu vreau doar sa câstig urmatoarele trei lupte. Daca voi câstiga si ma voi simti bine fizic, voi continua activitatea. De ce sa ma opresc daca nu simt nevoia?”, a conchis Froch.

 

0758885616