Gabi Tamas POATE FACE PUSCARIE: Procurorii au inceput urmarirea penala!

1075

Manchester United's Welbeck challenges West Bromwich Albion's Tamas during their English Premier League soccer match at Old Trafford in ManchesterGabi Tamas poate intra la puscarie dupa ce asociatia de proprietari pagubita a depus plangere pentru distrugere. Cazul a ajuns pe mana procurorilor care au inceput urmarirea penala pe numele fotbalistului pentru doua infractiuni.

Gabriel Tamas ar putea fi inchis dupa ce, luna trecuta, a baut intr-un local din sectorul 6 si a distrus usa unui bloc. Mai mult, acesta a continuat ”show-ul” si cu politistii veniti la fata locului, pe care i-ar fi injurat. Pentru aceste fapte, Gabi Tamas a ajuns la politie, iar acum procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui. Si pentru ca acuzatia de ultraj nu ar fi fost suficienta, asociatia de proprietari pagubita a depus plangere pentru distrugere. Desi fotbalistul s-a oferit sa plateasca dauna, se pare ca sefii asociatiei nu si-au retras plangerea, iar ancheta a mers mai departe, anunta Ring.

”Acum, cazul a plecat de la politie la procuratura si s-a inceput urmarirea penala pe numele lui pentru ultraj si distrugere. Desi a fost intrebat ce cauta la acea scara in seara respectiva, el nici acum nu stie sau nu vrea sa spuna cum s-a intamplat”, au declarat surse din cadrul politiei.

Dupa scandalul din bloc, clubul la care este legitimat Tamas a aflat ce s-a intamplat, dar nu a luat nicio masura disciplinara.

”Eu stiu ca a platit daunele catre administratia blocului. Nu cunosc altceva acum, avocatii se ocupa de detalii. Cei de la West Bromwich, cand au aflat ca doar s-a imbatat, s-au linistit. Nu e nimic deplasat pentru ei. I-a interesat daca Gabi a platit pagubele. Le-am zis ca asta s-a facut. Si aici s-a oprit totul, il asteapta dupa vacanta la club”, a spus Florin Manea, impresarul lui Tamas.