Gabi Torje: Imi place mai mult in Spania decat in Italia!

797

Gabi Torje, care a fost desemnat, marti, fotbalistul anului in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, a declarat ca intrecerea interna din Spania, unde este imprumutat la Granada, i se potriveste mai bine decat campionatul Italiei.

„A fost un an cu bune si cu rele, un an care a inceput mai prost pentru ca nu prea am jucat la Udinese si a culminat cu acest sfarsit de an la Granada si la echipa nationala. La Granada am jucat mai mult si atata timp cat esti pe teren iti poti demonstra valoarea. Trebuie sa ai si putina sansa si incredere din partea antrenorului pentru a demonstra ca ai valoare. Abia la finalul sezonului voi putea spune daca a fost o alegere buna sa joc in Spania, dar imi place mai mult aici decat in Italia, simt ca mi se potriveste”, a spus Torje.

Gabriel Torje crede ca echipa nationala a Romaniei se poate califica pentru barajul Cupei Mondiale din 2014. „Trebuie sa ne gandim cu totii la calificare si trebuie sa ne ajutam noi singuri pentru a fi la baraj, iar toata tara trebuie sa fie in spatele nostru”, a afirmat Torje.

Torje a fost imprumutat la inceputul sezonului de catre Udinese Calcio la gruparea spaniola Granada. Marti seara, mijlocasul a facut parte, alaturi de portarul Mircea Bornescu, din juriul concursului Miss Romania, organizat in paralel cu Gala Fotbalului Romanesc.