GALERIE FOTO Fosta sotie a lui Mutu, se marita! Vezi CAT DE BINE arata!

1140

Alexandra Dinu, fosta sorie a lui Adrian Mutu, este logodita inca de anul trecut cu magnatul italian Andrea Rizzoli. Cei doi au luat decizia de a se casatorii in 2013.

Magnatul italian Andrea Rizzoli este mostenitor al celui mai important imperiu media Italia. Alexandra Dinu si Andrea Rizzoli si-au anunta si casatoria pe care au programat-o in vara anului viitor, conform spuselor unei prietene apropiate a fostei sotii a lui Adrian Mutu, scrie raportmonden.ro.

In acest an, mama Alexandrei s-a recasatorit, dupa ce a divortat de Tiberiu Dinu, dupa 30 de ani de casnicie. Divortul a venit dupa doi ani de separare intre cei doi, mai ales ca fiecare ar fi avut in perioada de separare mai multe relatii extraconjugale.

Divortul a adus insa numeroase schimbari in viata Lilianei Dinu, mama Alexandrei Dinu. Acum, ea ocupa postul de consul al Romaniei in Catania, dupa cel de la Torino, si o cheama Iacob, dupa numele noului sau sot. Liliana a divortat de Tiberiu Dinu, consulul Romaniei la Milano, anul trecut, fara prea mult taraboi.