Gareth Bale, cel mai bun fotbalist din Premier League: Este genial ca am castigat!

909

1280px-Gareth_Bale_Brighton_v_Spurs_Amex_Opening_30711Gareth Bale, care a fost desemnat, duminica seara, cel mai bun fotbalist din Premier League de catre Asociatia Fotbalistilor Profesionisti Englezi (PFA), a afirmat ca este o mare onoare sa primeasca acest trofeu a doua oara in cariera, anunta presa engleza.

Bale, premiat si in 2011, a primit si titlul de cel mai bun tanar jucator, fiind al treilea fotbalist care este recompensat cu cele doua trofee in acelasi an, dupa Cristiano Ronaldo (2007) si Andy Gray (1977).

„Este o mare onoare si unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi se puteau intampla. Este genial ca am castigat si sunt extrem de incantat. Cand ma uit la lista nominalizatilor si vad ce nume mari sunt nu-mi vine sa cred. Nu as fi reusit fara coechipierii mei. Au fost minunati, la fel ca si managerul Andre Villas Boas”, a precizat Bale.

Echipa anului desemnata de PFA este urmatoarea: De Gea – Zabaleta, Ferdinand, Vertonghen, Baines – Hazard, Carrick, Mata, Bale – Van Persie, Suarez.