Gaz Metan – ACS Poli 0-1! Nuno Claro, eroul partidei! VIDEO

942

Gaz Metan Medias a fost invinsa pe teren propriu de ACS Poli Timisoara cu scorul de 0-1, luni seara, in deplasare, in ultimul meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.

Poli a dat lovitura pe finalul jocului, prin Florin Nanu (89), care a reluat din voleu centrarea lui Danijel Morariju, dupa ce mediesenii au ratat doua penalty-uri.

Vezi VIDEO rezumat!

Gaz Metan a inceput meciul practic in inferioritate numerica, dupa ce Cristian Todea a fost eliminat in chiar minutul 2 al jocului, pentru lovirea cu cotul a lui Edon Hasani, la un duel aerian.

Gazdele au fost private de un penalty in finalul primei reprize (44), cand Thaer Bawab a fost agatat in careu de Hasani.

Bawab l-a lovit cu cotul pe Cristian Scutaru (53), dar arbitrul nu l-a eliminat.

Gaz Metan a primit penalty in min. 73, cand Ioan Mera l-a doborat in careu pe Jasmin Trtovac, dar Bawab a executat slab si portarul portughez Nuno Claro a aparat. Peste doar cateva minute, arbitrul Adrian Cojocaru a dictat din nou lovitura de pedeapsa pentru gazde, dupa ce Nicolas Gorobsov a comis hent in careu. De data aceasta a executat Ciprian Petre, dar si el a tras telefonat, iar Nuno Claro a aparat, devenind eroul meciului.

CS Gaz Metan Medias — ACS Poli Timisoara 0-1 (0-0), stadion „Gaz Metan” — Medias

A marcat: Florin Nanu (89).

Thaer Bawab (73) si Ciprian Petre (78) au ratat penalty-uri pentru Gaz Metan (portarul Nuno Claro a aparat de fiecare data).

Cartonas rosu: Cristian Todea (Gaz Metan, 2).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galati); arbitri asistenti: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Ciprian Florin Dansa (Oradea); arbitri asistenti aditionali: Marius Omut (Oradea), Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitru de rezerva: Mihai Marius Marica (Bistrita)

Observatori: Patritiu Abrudan (Cluj-Napoca) — CCA, Ioan Zare (Oradea) — LPF

Sursa: agerpres.ro