Gaz Metan Medias a trasferat doi jucatori de la AC MILAN!

1056

C_3_Media_1577494_immagine_ts673_400_1200x713Presedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Horoba, a facut anuntul in cadrul unei conferințe de presa, dupa ce s-a reunit lotul echipei la Medias. Astfel, in perioada de pregatire din aceasta iarna, Milan va trimite in Antalya, de la echipa secunda, un aparator si un atacant.

„Incercam sa reimprospatam lotul. Referitor cu acordul cu AC Milan, jucatorii care vor veni sa se pregateasca vor veni direct in Antalya pentru ca aici nu au unde sa se pregateasca. Vom vedea daca se vor acomoda, daca le va conveni. Nu vin in probe, noi suntem la mana lor”, a specificat Horoba care este de parere ca ințelegerea cu Milan este in avantajul echipei de pe Tarnava.

Oficialul Gazului a declarat ca „veniri spectaculoase nu sunt”, dar ca, in perioada urmatoarea vor sosi jucatori in probe. Totul este insa ținut secret de medieșeni.

„O sa vina jucatori in probe, dar nu dam nume pentru ca traim in Romania și, atat timp cat nu se perfecteaza ceva, se aduc grave deservicii in sensul ca poate fi deturnat sau ne ințelegem la o suma și, in final sa vina și sa pluseze. Noi nu suntem un club care sa ne permitem sa facem achizitii”, a mai specificat Horoba.