George Cosac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis

557

conferinta-presa-eximbank-trophy-2011-george-cosac-1Fostul tenismen George Cosac a fost ales, vineri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, in cadrul Adunarii Generale de Alegeri a forului.

Cosac a fost ales din primul tur, cu 124 de voturi in favoarea sa. Dintre delegatii prezenti la AG, 84 nu au votat pentru George Cosac.

La alegerile pentru postul de presedinte al FR Tenis au mai candidat Ruxandra Dragomir, Mihai Rusu si Serban Ion.

„A fost o lupta foarte dura, dar plina de fair-play. Cred ca cel mai bun a castigat. Aceasta luna in plus de cand s-au amanat alegerile, din ianuarie, mi-a permis sa iau legatura cu mai multe cluburi. Voi face tot ce depinde de mine sa refacem familia tenisului romanesc si il chem alaturi de mine si pe Silviu Matei, dar si pe fostul presedinte Ruxandra Dragomir, care cu siguranta stie sa piarda”, a spus Cosac.

In ceea ce priveste postul de capitan dejucator al echipei Romaniei de Cupa Davis, Cosac a spus ca va proceda conform statutelor. „Este o intrebare venita prea devreme. Voi face tot ce este statutar pentru ca nu voi conduce singur”, a precizat el.