Geraldo se intoarce in Romania. Va juca la Petrolul Ploiesti!

675

Este oficial, Geraldo Alves a semnat cu Petrolul Ploiesti. Fostul fundas al Stelei a primit o oferta foarte avantajoasa din partea gruparii antrenate de Mircea Rednic, pe care a acceptat-o astazi.

Geraldo vine la Petrolul sa-i ia locul lui Szukala, care s-a transferat la Steaua . Mircea Rednic se declara incantat de noua achizitie si spune despre Gerlado ca a fost cel mai bun fundas din Liga I, in sezonul trecut.

 „Geraldo a semnat astazi si il putem prezenta oficial ca jucatorul Petrolului. E un jucator foarte bun, cu experienta si sunt sigur ca va acoperi plecarea lui Szukala. Anul trecut el a fost cel mai bun si cel mai constant fundas din Liga I. Am insistat sa vina Geraldo. E unul dintre cei mai buni si cei mai constanti jucatori care au evoluat in Romania. Ma bucur ca a acceptat sa vina aici.

Aveam mare nevoie de el. Pe axul central aveam probleme mari. Multumesc conducerii pentru efortul facut. A fost o surpriza ca am reusit sa il luam si ca Steaua nu l-a pastrat. Se cunoaste foarte bine si cu Galamaz, au jucat impreuna si au avut rezultate. Ma mira cum de Steaua nu l-a mai oprit, eu le multumesc. El a avut mai multe oferte si in aceasta perioada s-a pregatit in Portugalia, cu o echipa din Liga a II-a. La experienta lui nu se pune problema sa nu faca fata din punct de vedere fizic. Aici joci „din vorbe” la inceput” , a declarat Mircea Rednic intr-o conferinta de presa, conform prosport.ro.