VIDEO – Gigi Becali a turbat dupa ce si-a vazut fotbalistii rupti de beti: Am ramas mut! Nikolic o sa ajunga boschetar!

871

Gigi Becali, patronul Stelei, a aflat de la GSP TV despre iesirea muntenegreanului Stefan Nikolici si a lui Gabi Matei, care au baut in club alaturi de Novak Martinovici si Mihai Costea, pina au vomitat.

„Ce sa mai zic? Am ramas mut, chiar nu stiu ce sa zic. Erau liberi, dar nu sa faca asa ceva. Sa bei pina ajungi sa vomiti pe geamul masinii… E prea mult, nu-mi vine sa cred asa ceva. E pacat! Hai, pe Nikolici il stiam, dar pustiul asta, Matei, nici n-a iesit bine din gaoace si s-a apucat de astea. Erau liberi, ce sa le fac, sa ii tin ca la puscarie? Aveam incredere in el, dar cum sa ajunga fotbalist daca face asa ceva.

O sa ajunga boschetar. Asa ceva nu se face! E un circ, e rusinos, sanctiunea nu mai are nici un fel de valoare. Ce o sa inteleaga ei daca ii sanctionezi? Pot sa inteleaga ceva? Pe Nikolici il stiam, el macar recunoaste ca mai bea din cind in cind. E si mare, tine la bautura, dar Matei… Nici nu si-a revenit dupa accidentare, s-a combinat si cu Pamfile si uite ce face. Mai bine lua doua fete si se distra cu ele. Gabi Matei trebuie sa joace ca Fane Iovan sa scape de imaginea asta, nici nu mai zic cite goluri trebuie sa dea Nikolici”, a spus Gigi Becali la GSP TV.

 

Sursa: gsp.ro