Gigi Becali A CEDAT psihic in inchisoare! Vrea sa vanda STEAUA!

769

12steasaGigi Becali este la pamant, atat fizic, cat si psihic, in urma perioadei petrecute in inchisoare. A ajuns la momentul zero, si este pe punctul de a vinde clubul Steaua.

Miron Cozma, care a petrecut si el ani buni prin inchisoare, a dezvaluit starea in care se afla Gigi Becali, informatii primite de la detinuti incarcerati la Poarta Alba.

„Mi s-a spus ca are momente in care clacheaza psihic in arest. Zice ca renunta si vinde Steaua, ca totul s-a terminat, ca nu isi mai trebuie nimic, ca de acolo i se trage, dupa care revine si spune ca nu renunta el asa usor. Si tot timpul se roaga, de trei ori pe zi, iar cind este sarbatoare chiar si de sase ori. Si-a facut un ritual din asta. Chiar si asa, nu a putut sa renunte la table. Sint nelipsite din programul lui”, a dezvaluit fostul lider al minerilor.

Paula Iacob considera ca omul de afaceri a ajuns in inchisoare din cauza faptului ca s-a implicat in fotbal.

“Se incearca sa i se ia totul, incepind de la suflet, curaj, credinta si sfirsind cu echipa. Toate i se trag de la Steaua si de la faptul ca mintea sa de machedon l-a ajutat sa adune mai multi bani decit altii”, a spus si Paula Ioacob, avocata lui Gigi Becali.

Sursa: realitatea.net