Gigi Becali s-a luat de Cornel Dinu: Sunt scarbit de atitudinea lui

791

Patronul Stelei a fost cel care l-a temperat pe Mihai Stoica, managerul Stelei, in disputa pe care acesta a avut-o cu administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu.

„I-am zis lui MM sa termine, sa se opreasca. El o tinea ca Dinu s-a luat de Tanase, dar ce daca s-a luat. Dinu e un om care a avut necazuri, a avut probleme medicale, n-are sens sa ne certam acum. Daca Dinu a zis de Tanase ca e expirat va dati ceva ce mai intelege Dinu, dar chiar si asa i-am zis lui MM sa termine”, a spus Becali dupa ce MM zisese „nu Tanase e expirat, asa cum a spus Dinu, cravatele si costumele lui sint expirate”.

Totusi, Gigi Becali a explicat la GSP TV de ce nu-l mai considera pe Dinu un om de onoare. „L-am vazut intr-o seara, era in studioul unei emisiuni si a intrat prin telefon Arpad Paszkany. Dinu, care a avut de multe ori pareri critice despre Paszkany, ce credeti ca a facut? A inceput sa-l laude, a inceput sa-i zica «domnul Paszkany, sinteti venit dintr-o alta civilizatie». Mi s-a facut o greata… Am si schimbat canalul imediat… Cum poti, ma, sa fii atit de… Nici nu mai stiu cum sa-i zic, ca m-a scirbit complet atitudinea lui”, a declarat Becali despre Cornel Dinu.