Gigi Multescu depre preluarea Astrei: Nu ma deranjeaza ca sunt chemat in situatii dificile

930

Tehnicianul Gheorghe Multescu a declarat ca nu este deranjat de faptul ca este chemat sa preia echipe in situatii dificile si a precizat ca inca nu a semnat un contract ferm, dar s-a inteles cu patronul Ioan Niculae pentru a conduce formatia Astra Ploiesti.

Tehnicianul Gheorghe Multescu a declarat, marti, ca nu este deranjat de faptul ca este chemat sa preia echipe in situatii dificile si a precizat ca inca nu a semnat un contract ferm, dar s-a inteles cu patronul Ioan Niculae pentru a conduce formatia Astra Ploiesti.

„Nu am semnat inca un contract ferm, dar am batut palma cu domnul Niculae, este echivalentul semnaturii pentru mine. Nu ma deranjeaza ca sunt chemat in situatii dificile, mai in gluma mai in serios ma consider SMURD-ul echipelor cu situatie dificila. Nu ma asteptam sa ajung la Astra, imi facusem iluzii sa continui munca la Petrolul, dar nu se stie niciodata ce-ti rezerva viata: surprize neplacute, cum a fost felul in care am fost tratat de primii, si placute, cand vezi ca munca ta este apreciata”, a spus Multescu.

Tehnicianul a spus din respect pentru suporteri si pentru echipa a asteptat doua luni si jumatate ca oficialii Petrolului sa-si achite datoriile fata de el, insa acum va merge in instanta.

Multescu a comentat si felul in care i s-a propus preluarea Astrei. „Pentru mine a fost un soc sa fiu ofertat in direct la tv. A trebuit sa parez, sa nu dau curs unor discutii neprincipiale in acel moment si cred ca am reusit”.

Gheorghe Multescu a mai spus ca va face o evaluare a lotului, dupa care vor urma si cateva achizitii.

La antrenamentul de marti au participat doi jucatori noi: columbianul Mauricio Casierra (27 ani, fost la Once Caldas) si Daniel Vadrariu, revenit dupa ce fusese disponibilizat in vara.

Staful tehnic al Astrei in mandatul lui Multescu ii mai cuprinde pe Daniel Timofte si Valentin Sinescu (secunzi), Dorin Rosca (antrenor portari) si Yuksel Yesilova (preparator fizic).