Fosta campioană europeană în 2004, reprezentativa Greciei, își dorește să obţină puncte în meciul contra României de la București, deși traversează cea mai grea perioadă din istoria sa, fiind pe ultimul loc în grupa F, fără să reușească vreo victorie, conform www.mefiafax.ro

 Selecţionerul Greciei, Kostas Tsanas, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că naţionala elenă, care a înregistrat rezultate nesatisfăcătoare în ultima perioadă, are nevoie să se regăsească şi îşi doreşte să obţină puncte la meciul de luni cu România, din preliminariile Euro-2016.

„Echipa naţională a Grecei are nevoie să se regăsească. Ne dorim să luăm puncte din acest meci. Trebuie să ne prezentăm la nivelul numelui echipei naţionale a Greciei. Avem un respect deosebit faţă de adversarul nostru. România are mult mai multe plusuri decât minusuri ca echipă şi este mult mai puternică pe teren propriu”, a spus Tsanas.

Referitor la faptul că selecţionerul României, Anghel Iordănescu, a declarat că Grecia este cel mai valoros adversar din grupă, Tsanas a spus că din păcate punctajul nu arată acest lucru: „E părerea personală a dânsului, punctajul din păcate nu arată acest lucru. Dacă dânsul crede asta despre noi atunci suntem obligaţi să demonstrăm. Şi noi suntem dezamăgiţi de rezultatele echipei, iar părerea suporterilor un diferă de cea a noastră”.

Tsanas este de părere că România va ajunge la turneul final al Campionatului European.

„Nu pot să ştiu cine se va califica pentru că sunt mai multe echipe în cursă, dar cred că România va fi una dintre cele care vor merge mai departe”, a afirmat el.

Reprezentativa Greciei va întâlni România, luni, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here