Grigoras despre Contra: Nu e normal sa-mi spuna ”Ciocu mic!”

835

grigorasCosmin Contra, a declarat, joi seara, dupa victoria din meciul cu Otelul Galati, scor 3-0, ca formatia sa este calificata in finala Cupei Romaniei – Timisoreana in proportie de 90 la suta.

„Am inceput foarte bine meciul, am deschis repede scorul, dupa care a urmat o perioada buna a Otelului, dar e bine ca nu au reusit sa reintre in joc. Ma asteptam ca in repriza a doua sa avem spatii mai mari si ma bucur ca am reusit sa profitam de acest lucru. In proportie de peste 90 la suta suntem calificati in finala. Misiunea mea este acum sa-mi tin jucatorii cu piciooarele pe pamant”, a spus Contra.

Intrebat despre incidentul pe care l-a avut la pauza cu antrenorul Otelului, Petre Grigoras, Contra a raspuns: „Am trecut peste acest incident. Nu inteleg de ce Grigoras a fost asa suparat. Nu avea de ce”.

De cealalta parte, antrenorul echipei Otelul Galati, Petre Grigoras, a declarat ca sansele formatiei sale de a se califica in finala Cupei Romaniei sunt minime.

„Am pierdut la o diferenta clara, iar sansele de a ne califica in finala sunt minime. Am intalnit o echipa valoaroasa. Am spus dinainte ca e cea mai valoroasa din cele patru ramase in cursa. Din pacate nu am reusit mai mult astazi. Vom merge la Ploiesti sa jucam, deoarece suntem profesionisti”, a spus Grigoras.

Intrebat despre incidentul pe care l-a avut la pauza cu antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, Grigoras a raspuns: „I-am transmis ca nu mi se pare normal sa-mi spuna „ciocu’ mic”, mai ales ca este un antrenor care vine din Spania”.