Hagi: Imi pare rau pentru jucatorii mei care s-au sacrificat, au alergat…

880

Gheorghe Hagi a declarat, luni seara, ca jucatorii de la Viitorul Constanta invata din fiecare partida si regreta faptul ca au pierdut partida cu Gaz Metan Medias, scor 0-1, in etapa a V-a a Ligii I.

„La un moment dat am avut meciul in mana, am inceput bine, am avut ocazii chiar si cand eram in inferioritate numerica, insa ei au avut un sut si au marcat, pana la urma asta este fotbalul. Imi pare rau pentru jucatorii mei care s-au sacrificat, au alergat, dar din pacate au pierdut. Erau si ei dezamagiti, insa mergem inainte, crestem meci de meci si invatam din fiecare partida”, a declarat Hagi.

Antrenorul Cristian Pustai a afirmat ca ca echipa sa a jucat destul de prost: „Am jucat destul de prost atsazi, daca am fi fructificat ocaziile altfel ar fi stat jocul, speram ca noi sa fim echipa mai matura, mai experimentata fata de cei de la Viitorul, dar abia cand am avut acea superioptate am reusit sa fructificam pe tabela. Sunt bucuros ca am castigat trei puncte, dar jocul a avut de suferit. Le doresc celor de la Viitorul sa joace si la anul in Liga I, oricum ceea ce face Gica e de felicitat”, a spus Pustai.

Formatia Gaz Metan Medias a invins, luni, la Galati, cu scorul de 1-0, echipa Viitorul Constanta, intr-un meci contand pentru etapa a V-a a Ligii I, in care constantenii au jucat in noua din minutul 67. Unicul gol al meciului a fost marcat de Astafei in minutul 88.