Hagi muncește de zor la stadionul de 3.000 de locuri pentru Viitorul Constanța

1434

Ploieşti sau Constanţa. Acestea erau cele două speculaţii ale oamenilor din fotbal în privinţa viitorului teren de joc al echipei finanţate de Gheorghe Hagi. Însă, potrivit declaraţiilor fostului internaţional, proaspăt promovata va disputa majoritatea meciurilor din Liga I pe stadionul de la Academia ce îi poartă numele.

La sfârşitul meciului contra celor de la Săgeata Năvodari (2-0), Gheorghe Hagi a elucidat misterul legat de stadionul pe care Viitorul Constanţa va juca împotriva Stelei ori a lui Dinamo în Liga I: „Vrem să jucăm pe terenul de la Academie. Este încă în construcţie, grăbim procesul pentru a reuşi din a treia sau din a patra etapă să ne mutăm acolo. Ăsta este planul”. Răspunsul său a părut să surprindă întreaga scenă a fotbalului, căci se considera a fi deja un lucru sigur faptul că Viitorul Constanţa va juca fie pe terenul Astrei Ploieşti, fie pe cel al Farului, cea de-a doua variantă părând a fi cea mai accesibilă pentru jucătorii lui Cătălin Anghel.

3.000 de locuri

Cei de la ProSport au făcut o vizită stadionului din cadrul Academiei lui Gheorghe Hagi. Se lucrează de zor, muncitorii pun la punct detaliile şi, cel mai probabil, se va termina construcţia acestuia în timpul dorit de finanţatorul Viitorului Constanţa. Terenul are o capacitate de 3.000 de locuri şi se găseşte la o distanţă de câţiva kilometri de stadionul Ovidiu, pe care echipa a evoluat în ultimii trei ani. „Avantajul nostru, al românilor, e că suntem latini. Latinii sunt iuţi, talentaţi. Cu astfel de calităţi, sunt sigur că vom termina în timp util construcţia”, a completat Gheorghe Hagi predicţia pentru viitorul echipei sale.

sursa: prosport.ro