Handbalista Alina Dobrin divorteza dupa ce si-a INSELAT sotul cu O FEMEIE!

2827

Alina-Dobrin-CSM-BucurestiHandbalista Alina Dobrin de la CSM Bucuresti si fosta componenta a echipei nationale de handbal feminin a Romaniei, divorteza de sotul Robert Pacuraru pentru ca descoperit ca este lesbiana!

Robert Pacuraru (35 de ani), fost boxer profesionist, sustine in cererea depusa la Judecatorie ca Alina Dobrin l-a inselat cu o persoana de sex feminin, fiind banuita o colega de la CSM Bucuresti, scrie ProSport, citat de Realitatea.net, care prezinta povestea uluitoare a divortului.

„Parata a creat in sufletul nostru (n.r. – al sau si al copilului) un sentiment de dezamagire in sensul ca a fost prinsa in fapt cand intretinea relatii intime cu o persoana de sex feminin. Noi am crezut ca aceasta isi va reveni, dar minorul mi-a spus ca ea continua sa o aduca in patul nostru pe respectiva, facand aceleasi lucruri”, asa incepe cererea de divort intocmita de Robert Pacuraru.

Parata acuzata de adulter este o femeie de 36 de ani. Numele ei, Alina Dobrin, actuala Pacuraru, jucatoare de handbal activa, la CSM Bucuresti. La finele anilor ’90, Dobrin, pe atunci extrema stanga la Rapid, era unul dintre oamenii importanti din nationala Romaniei, pentru care a jucat in 154 de meciuri si a marcat 418 goluri.

Robert Pacuraru a depus la dosar un CD cu o inregistrare audio care, sustin apropiatii lui, o va transforma pe Alina Dobrin in primul sportiv care-si recunoaste homosexualitatea in Romania, o tara renumita pentru intoleranta la acest subiect tabu.

„Am tot banuit ca exista un el, un el, un el, am tot intrebat. Am tot incercat sa aflu de la ea, dar nu s-a putut. Si asa s-a ajuns sa aflu alte lucruri. Stia multa lume despre relatia ei, doar eu nu stiam. Surprize, surprize! Eu aflu mereu ultimul”, a declarat Robert Pacuraru.

Potrivit apropiatilor lui Robert Pacuraru, Alina Dobrin are o relatie homosexuala cu o colega de la CSM Bucuresti. Numele coechipierei este cunoscut, insa nu apare in procesul de divort.

„Ma socheaza lucrurile astea. Adica, ma asteptam. Voi trebuie sa probati foarte bine pentru ca va urma un proces lung pentru toata lumea”, a fost replica Alinei Dobrin.

Robert Pacuraru si Alina Dobrin s-au cunoscut in 2001, la Spitalul Militar. Ea era operata la genunchi, iar el avea discopatie lombara. Doi ani mai tarziu, cuplul se casatorea, iar in 2005, Alina declara ca ea si Robert isi doreau un copil, care avea sa se nasca un an mai tarziu.