Horia Tecau vorbeste IN PREMIERA despre continuarea cu Robert Lindstedt

604

Tenismanul roman Horia Tecau a precizat, pe pagina sa de Facebook, ca doreste sa se concentreze pe turneele pe care le va mai disputa in acest an alaturi de partenerul sau de dublu, Robert Lindstedt, fara sa precizeze, insa, daca va mai face pereche cu jucatorul suedez si in 2013.

„Am citit si eu stirile conform carora eu si Robert nu am mai juca impreuna din 2013. In acest moment ne dorim, atat eu cat si Robert, sa ne concentram pe turneele la care vom mai participa anul acesta, inclusiv Turneul Campionilor. Pana acum, a fost un an foarte bun pentru noi. Suntem pe locul 3 in clasamentul mondial pe echipe si cred ca mai putem urca. Despre viitor, va spun doar ca as vrea sa vorbim atunci cand va fi momentul. Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si sper sa o faceti in continuare!”, se precizeaza in mesajul adresat de Tecau fanilor sai.

Horia Tecau si Robert Lindstedt au disputat in ultimii trei ani finala probei de dublu a turneului de Mare Slem de la Wimbledon, fara sa reuseasca sa castige insa mult-ravnitul trofeu.