Hutupan ataca Oltchimul: ”Mi-as fi dorit sa fiu rechemata la Valcea, dar nu s-a intamplat asta”

717

Fosta mare portarita Luminita Hutupan (40 de ani) si-a manifestat in exclusivitate pentru Dolce Sport tristetea cauzata de faptul ca nu mai este dorita la echipa la care a facut istorie, Oltchim Ramnicu Valcea.

Hutupan si-a incheiat contractul cu Oltchim in aprilie 2012 si nu a mai intrat in planurile echipei, care acum este antrenata de Jakob Vestergaard.

„Nu mi-e rusine sa spun, mi-as fi dorit sa fiu rechemata la Oltchim, antrenoare cu portarii, dar nu s-a intamplat acest lucru. Asa ca imi vad in continuare de sanatate, de copil, incerc sa fac al doilea copil, daca ma va ajuta Dumnezeu.

Nu condamn pe nimeni, pentru ca mi-am vazut visul cu ochii atat pe plan sentimental, cat si profesional”, a spus pentru Dolce Sport fosta jucatoare, in varsta de 40 de ani.

Luminita Hutupan are un palmares fabulos: trei Ligi ale Campionilor, doua Supercupe Europene, sase titluri si sase Cupe in Slovenia, cinci titluri si patru Cupe in Romania si o Cupa a Cupelor.

Hutupan a fost votata cel mai bun portar din istorie, in cadrul unui sondaj realizat in 2011 pe site-ul Federatiei Internationale de Handbal.

„Mi-as fi dorit sa le antrenez, atat eu, cat si ele, pentru ca sunt portar de 30 de ani si pentru mine ar fi fost o mare bucurie. Dar nu fac eu legea, nu iau eu deciziile, viata merge inainte”, a mai spus Hutupan.