I s-a umplut frigiderul si pleaca! Prunea: M-am saturat sa fiu injurat!

954

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat dupa victoria din meciul cu CS Turnu Severin, scor 1-0, ca luni isi va prezenta demisia, deoarece s-a saturat sa fie injurat de fani, si ca va astepta apoi ca membrii Comitetului Director sa ia o decizie in privinta sa.

„Maine imi voi prezenta demisia Comitetului Director pentru ca m-am saturat sa fiu injurat. S-a spus ca eu l-as fi dat afara pe Popa, dar nu asa au stat lucrurile. Popa a fost dat afara de altcineva, cu ajutorul unor ziaristi. Nimeni nu m-a fortat sa fac nimic, pentru ca eu sunt Florin Prunea, insa asa e la Iasi, toti s-au obisnuit sa dea in Ionut Popa si Florin Prunea. Le-am comunicat si jucatorilor decizia mea si ramane ca membrii Comitetului Director sa ia o hotarare. Nu pot pleca de capul meu de la Iasi, pentru ca am un contract”, a spus Prunea.

Formatia CSMS Iasi a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CS Turnu Severin, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii I, inregistrand astfel prima victorie din acest sezon. Unicul gol al partidei a fost inscris de Petrovici, in minutul 90. La finalul meciului, cand echipa a salutat galeria, Florin Prunea a fost injurat si s-a strigat „Demisia!”.