Ianis Hagi, fiul lui Gica Hagi, a marcat primul lui gol pentru Nationala Romaniei!

1495

Fiul fostului international Gheorghe Hagi, Ianis, a inscris, marti, un gol in partida amicala pe care echipa nationala „under 14” a Romaniei a castigat-o, cu scorul de 3-1 (0-0), la Galati, in fata Republicii Moldova, acesta reprezentand debutul pe banca tehnica a lui Florin Raducioiu.

Golurile au fost marcate de Ianis Hagi (minutul 47, din penalti), Ciobanu (minutul 62), Capusa (minutul 90), respectiv Caragi (minutul 54).

„Este important ca am castigat, rezultatul conteaza intotdeauna. Incerc sa le transmit jucatorilor aceasta mentalitate, de a merge intotdeauna la victorie. Sunt bucuros pentru baieti, au facut un efort deosebit, este mai mult victoria lor decat a mea. Sa nu uitam ca am jucat cea mai mare parte a timpului cu un om mai putin, iar reactia baietilor a fost foarte buna. Mai sunt lucruri de corectat, suntem abia la inceput si este mult de lucru. M-a bucurat felul in care a jucat Ianis Hagi, este un fotbalist foarte interesant, foarte inteligent in joc. Nu stiu ce se va intampla in viitor cu el, doar timpul o va spune”, a declarat noul antrenor al echipei sub 14 ani, Florin Raducioiu.

La randul sau, Ianis Hagi spera ca tatal sau sa fi vazut meciul, mai ales ca acesta a fost primul sau gol la echipa nationala.  „A fost foarte frumos, am marcat un gol si am dat o pasa de gol. Sper ca tata sa fi vazut meciul, dar mai important este faptul ca am jucat bine. M-a sunat inainte de meci, mi-a dat cateva sfaturi si mi-a urat bafta. Este primul meu gol la nationala, gol pe care-l dedic familiei mele. Este ceva incredibil ca Raducioiu, unul dintre cei mai mari atacanti ai Romaniei, sa fie antrenorul nostru”, a adaugat Hagi.

Romania si Republica Moldova vor mai disputa inca o partida amicala, joi, tot pe Stadionul Otelul din Galati.