Ianis Zicu a fost audiat de DIICOT in dosarul de prostitutie care o vizeaza pe Andreea Marta

563

Ianis Zicu a venit, marti dimineata, la DIICOT pentru a fi audiat ca martor in dosarul privind reteaua de prostitutie coordonata de Andreea Marta, sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Fostul mijlocas dinamovist Ianis Zicu a ajuns la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) in jurul orei 8.30, el refuzand sa faca declaratii.

In acelasi dosar au fost audiati recent deputatii PNL Ionel Palar si Titi Holban, precum si fotbalistul Gabriel Torje.

Titi Holban declara ca a fost audiat aproape 15 minute in dosarul privind reteaua de prostitutie, timp in care procurorii DIICOT i-au aratat mai multe liste cu nume, fara sa recunoasca vreunul, precizand ca nu crede ca va avea de suferit de pe urma scandalului intrucat nu apare ca invinuit.

Surse judicare declarau, in 27 noiembrie, pentru MEDIAFAX, ca in acest dosar mai sunt de consemnat declaratiile ultimilor martori, cazul fiind in faza de finalizare, iar pana la sfarsitul anului anchetatorii vor sa-l trimisa instantei, care se va pronunta asupra vinovatiei acuzatilor.

Andreea Marta a fost pusa sub acuzare in acest caz de prostitutie in urma plangerilor unor femei care lucrau pentru ea, acestea fiind nemultumite de sumele primite dupa prestarea servicilor sexuale.

Potrivit anchetatorilor, de serviciile tinerelor coordonate de Andreea Marta ar fi beneficiat politicieni, fotbalisti si oameni de afaceri.

In dosarul prostitituatelor de lux, alaturi de Andreea Marta (28 de ani) sunt cercetati sora acesteia, Maria Magdalena Lungu (38 de ani), si taximetristul Valentin Panait. Toti trei au fost arestati din 19 pana in 30 iulie, cand judecatorii au stabilit ca pot fi cercetati in stare de libertate, stabilind ca masura preventiva interdictia de a parasi localitatile de domiciliu.