Iasmin Latovlevici s-a casatorit! Vezi cum arata mireasa!

1281

nunta_latovlevici_7_78246200Iasmin Latovlevici s-a casatorit, duminica, la Timisoara, cu Roxana, iar nasi de cununie le-au fost Costel Pantilimon, portar la Manchester City, si sotia acestuia.

Casatoria civila a fost oficiata de secretarul Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, iar nasii celor doi au fost Costel Pantilimon si sotia acestuia.

La inceperea ceremoniei, secretarul Primariei Timisoara a glumit, spunandu-le mirilor ca s-a modificat Codul Familiei si ca trebuie sa raspunda la trei intrebari: Ce este dragostea?, Ce este casatoria? si Ce este fidelitatea?

Gluma lui Cojocari a starnit hohote de ras in randul asistentei, iar fotbalistul a vrut sa raspunda, fiind insa interupt de secretarul Primariei care i-a spus ca glumise.

„Sunt doi oameni deosebiti, cu familii deosebite si ne bucuram ca putem fi alaturi de ei. Sunt pentru prima oara nas si sunt foarte bucuros si emotionat”, a declarat, presei, nasul Costel Pantilimon, imediat dupa incheierea ceremoniei.

La ceremonie a participat si colegul de la Steaua a lui Latovlevici, Raul Rusescu.

Iasmin Latovlevici si Roxana s-au casatorit religios, tot duminica, la biserica sarbeasca din cartierul Mehala din Timisoara, iar petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul unui lac din comuna Giroc, aflata in apropierea municipiului Timisoara.