Ibrahimovic, dupa ce a plecat pentru un munte de bani: As putea sa ma intorc la Milan!

775

„As putea sa-mi imaginez ca sunt acolo (la AC Milan), daca ar trebui sa aleg astazi”, a lansat Zlatan Ibrohimovic, la cantonamentul echipei de fotbal a Suediei, o mica fraza care face deja valuri in Italia. „Vreau tot binele Milanului. Mi-a placut si m-am simtit ca acasa acolo. Este unul dintre cluburile in care as putea sa-mi imaginez ca ma intorc, daca ar trebui sa aleg astazi”, a declarat el la o conferinta de presa la Solna, la marginea Stockholm-ului.

„Adesea, nu te intorci unde ai fost, dar la Milan imi pot imagina aceasta. Este un club fantastic”, a continuat el. „Vreau ca ei sa reuseasca si tot ce sper este sa le mearga bine. Dar daca au nevoie de ajutor, stiu unde sunt”, a concluzionat Ibrahimovic.

Ibrahimovic, 31 de ani, a fost vandut la Paris Saint Germain in iulie putin dupa o alta piesa de baza a efectivului milanez, fundasul brazilian Thiago Silva. Duminica seara, „Ibra” a plecat vizibil dezamagit de pe Stade Velodrome, unde a parut cam singur in reusita meciului egal al PSG in fata lui Olympique Marseille (2-2), derby-ul campionatului Frantei.

La Solna el pregateste deplasarea in Insulele Feroe, pentru miercuri, in calificarile Mondialului-2014.